Torrevieja luxe 6 pers. villa met privé zwembad, vlakbij 2 stranden

21 Juni 2021 - Ka-Ré Costa Blanca vakantiewoningen

€ 95.00

Torrevieja luxe 6 pers. villa met privé zwembad, vlakbij 2 stranden

Registratienummer Comunidad Valenciana: VT-447671-A

Aan de zuidelijke Costa Blanca ligt deze, op loopafstand van het 2 stranden gelegen, luxe en ruime 6 persoons villa met groot privé zwembad en grote tuin. Het huis staat op een grond oppervlak van 650m2.
De woning is gelegen in de rustige, gezellige villawijk Cabo Roig aan de zuidzijde van Torrevieja. Diverse faciliteiten zoals de supermarkt om de hoek, terrasjes, winkeltjes en restaurants vindt u binnen 10 minuten lopen. Er loopt een prachtige wandelroute van Cabo Roig naar Playa Flamenco via een goed begaanbaar wandelpad waar u een prachtig uitzicht hebt op de Middellandse Zee.
De luxe en zeer compleet ingerichte villa is geheel gelijkvloers en v.v. alle denkbare comfort. De villa heeft een zeer ruime woon-/eetkamer, open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle ruimtes zijn voorzien van airco.
Na ’n dagje strand ’s avonds een heerlijke BBQ op het overdekte terras, nog een duik in het privé zwembad en gezellig borrelen tot in de late uurtjes: kortom de ideale vakantieplek.

De prijs per nacht om deze villa te huren is 95€, 115€ of 175€ per nacht, afhankelijk van het seizoen waarin u wilt komen. De huurprijzen zijn excl. 10€ bijdrage per nacht voor verbruik elektra en water, eindschoonmaak en borg, incl WIFI.
Uitgebreide informatie, foto´s van de villa en de beschikbaarheid kunt u vinden op onze website. Hiervoor kunt u op onderstaande link klikken. U kunt online reserveren.

https://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/avda-velero-142/


Het is een heerlijke villa om te overwinteren: Gedurende de maanden november t/m maart is de huurprijs 900€ per maand, excl. verbruik van elektra en water ad
€ 35,- per week, borg en eindschoonmaak. Minimale huurperiode is 2 maanden. Via onderstaande link vindt u de informatie om te komen overwinteren in deze villa. https://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/avda-velero-142/?winter=true

U kunt online reserveren.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Aan zee

Type
Villa

Soort
Te huur

Regio
Costa Blanca

Aantal personen
Maximaal: 6